Met dit recept heb ik me weer laten verleiden door mooie plaatjes op het internet. Als ik zoiets moois voorbij zie komen kan ik mezelf niet helpen om het na te willen maken. De schuldige is wederom Gwennsbakery.nl, deze keer met de o zo mooie Napolitain cake.
De ingrediëntenlijst is voor rede vatbaar, geen gekke dingen. Eigenlijk gewoon de standaard ingrediënten voor een cake en een beetje meer. Wat wel even anders is bij dit recept is dat je drie cakeblikken nodig hebt. Of gewoon lekker oldschool zoals ik; met één cakeblik drie keer bakken ;-).
Het recept is echt niet zo intimiderend als het resultaat. Je begint gewoon lekker met de ingrediënten te mengen volgens het recept en vervolgens verdeel je dit over drie kommen. Omdat ik het deze keer zo professioneel mogelijk wou aanpakken heb ik alles afgewogen zodat elke laag uit evenveel beslag bestaat. Het is trouwens prima te doen met één cakeblik. Helemaal als je hem bekleedt met bakpapier. Op deze link vindt je handige uitleg om makkelijk en snel verschillende vormen te bekleden.